art-security-logo

 

ART Security is opgericht door Evert en Jan van Urk. Mede door onze jarenlange ervaring en expertise in de beveiliging. Met ART Security zijn we een nieuwe weg ingeslagen waarbij de relatie met onze opdrachtgevers altijd het belangrijkste uitgangspunt zou zijn. In 2010 heeft Hendrik Bakker de aandelen van Jan van Urk overgenomen en daarmee was de stap gezet naar het leveren van een totaalpakket van facilitaire dienstverlening. Ook is toen ART cleaning en ART facilities ontstaan.

 

Onze dienstverlening onderscheidt zich door de continue aandacht en waarborg voor kwaliteit, integriteit en klantvriendelijkheid. Beveiligen is per slot van rekening maatwerk. Of het nu gaat om uw veiligheid of de beveiliging van objecten of goederen. ART Security gaat uitgebreid in op al uw vragen en suggesties. Na een gedegen risicoanalyse stellen wij een beveiligingsplan op maat voor u samen.

artsecurity-auto

Beveiligen is een kunst

ART Security beveiligt diverse objecten in de omgeving Flevoland.

Wat bieden wij?

Jarenlange ervaring alsook vakbekwaamheid van onze medewerkers en een servicegerichte instelling garanderen een hechte band met onze opdrachtgevers. Dat vertaalt zich ook in de kwalitatief hoge en innovatieve projecten.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dit betekend dat het mogelijk is om stage bij ons te lopen. Neem contact op voor meer informatie.

 

Ons ND nummer

Wij staan bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid geregistreerd onder nummer ND 2095


Stageplekken voor niveau 2 & 3

Wij bieden de mogelijkheid om stage te lopen. wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

erkend-leerbedrijf

inzetbaarheid

Inzetbaarheid

Onze beveiligers zijn 24/7 inzetbaar voor beveiligingswerkzaamheden.

gediplomeerd

Gediplomeerd

Onze beveiligers zijn gekwalificeerd en gecertificeerd.

hospitality

Hospitality

Onze medewerkers zijn uiterst capabele, gedreven en gecommitteerde mensen.

art-security-logo

Vul hier de uitkomst van de som in